A Vianni Kft.-ről

Vegyiáru nagykereskedés

Menni... venni... vinni...: vianni

köszöntjük a

A vianni kft.

- A Vianni, - HiperAktív, - VianniABC - és Limit üzletláncok
Üzemeltetőjének weboldalán

 

VIANNI Kft. 1997-ben alapított 100 %-ban magyar tulajdonú társaság. Budapesti székhellyel, 12 további telephellyel rendelkezünk. Veszprémi 2000 m2-es raktárközpontunkból- mely egyben a nagykereskedelmi bázisunk is- irányítjuk a franchise hálózat működését és látjuk el áruval a hozzánk csatlakozott üzleteket.

Több mint 1 Milliárd Ft-os nagykereskedelmi- és az üzletláncban további hozzávetőleg 2 Milliárd Ft.kiskereskedelmi forgalom zajlik, ezzel meghatározó szereplői vagyunk a nyugat-magyarországi vegyi áru és háztartási cikk kis és nagykereskedelemnek.

Üzletpolitikánk:

brand és superbrand termékek versenyképes megjelenítésével az üzletek nívóját, a magyar gyártók termékeinek favorizálásával az első áras kategóriában történő térnyerést helyezzük előtérbe. Saját márkás termékeink a jó minőség- és ár-érték arányuk miatt keresettek. Fontos számunkra, hogy egységes arculattal, új- modern berendezésekkel ellátott üzleteinkben versenyképes, piacvezető árakon, vásárlóbarát, kedves kiszolgálást biztosítva tűnjünk ki a magyar kereskedelem multikkal sújtott palettájáról.

Több egymástól részben vagy egészben független üzletláncot üzemeltetünk. (VIANNI Üzletlánc, LIMIT ÜzletláncVianni ABC, HiperAktív Dszkont). A Vianni Üzletláncon kívül a többi Vianni  Csoport tag nem franchise, de jellegükben és működésükben hasonlók.Mindannyian a vásárlók maximális kiszolgálására törekednek, bár más és más a profil és az értékesítési struktúra...

A dinamikusan fejlődő VIANNI Üzletlánc a Magyar Franchise Szövetség tagja, franchise rendszerben működik. Büszkék vagyunk rá, hogy 2007-től ügyvezetőnk- Deák Zsolt- a Franchise Szövetség elnökségi tagságára kooptálást nyert, 2009-ben pedig megválasztották további 3 évre. 2012-ben munkája elismeréseként a Magyar Franchise Szövetség Etikai Bizottságába nyert megválasztást. Ez által még intenzívebben és direktebb módon képviselhetjük a franchise rendszeren belül is a háztartási-vegyi áru terület érdekeit és problematikáját. A kistelepüléseken, ahol a VIANNI Üzletlánc bolthálózatára jellemző elvárások, feltételek nem biztosíthatók, indítottuk a LIMIT Üzletláncot, mint a VIANNI csoport kisebb tagját.

Vianni ABC modellt kizárólag már működő élelmiszer ABC jellegű üzleteknek kínáljuk, akik a fő profiljuk megtartása mellett általunk kívánnak igazán versenyképessé válni. Szakmai irányításunkkal (profilbővüléssel és irányított kiskereskedelemmel valamint a Vianni ABC-kre készített élelmiszer specifikumu akciós újságok hatékonyságával) lehetővé válik számukra is a Vianni Csoport tapasztalatainak és kapcsolatrendszerének felhasználásával hasonló növekedés részesévé válni, mint a Vianni Üzletlánc tagok. Az első Vianni ABC 2010 februárjától várja a vásárlókat Mosonmagyaróváron, ahol egy régi jól működő Vianni Üzletet sikerült kibővíteni, s ez által a profilt is  "felturbóztuk"  Vianni ABC jelleggé.

HiperAktív Diszkont koncepció 2010 márciusban nyitotta első üzletét Kőszegen. Azon településeken, ahol jelenleg még nincs Vianni Üzlet lehetőség kínálkozik (kizárólag jelentős tőkeerővel rendelkező partnereknek) arra, hogy városi frekventált helyen, (kizárólag parkolási lehetőséggel) nagyméretű (120m2 feletti) HiperAktív Diszkontot üzemeltessenek. Kizárólag eltökélt-tőkeerős vállalkozóknak, akik hosszú távon gondolkodnak, s a sikereik érdekében hajlandók a kiválasztott települést negyedéves piachengerlő akciókkal ostromolva megnyerni maguknak!


Céljaink :

Cégünk vezetői célul tűzték ki olyan  üzletlánc(ok) működtetését, mely(ek) a multi cégek nyomásával szemben is helyt tudnak állni, -jobb kiszolgálás mellett -akár kedvezőbb árakon-, valós alternatívát kínálva velük szemben.

Üzleteink a nagy világmárkák mellett jó minőségű- elsősorban magyar gyártású vegyi, kozmetikai, műanyag, élelmiszer, ruházati és háztartási termékeket forgalmaznak. Emellett 60 cikkelemes saját márkás termékpalettát vonultatunk fel, melynek fejlesztésével még nagyobb választékot kívánunk e téren is biztosítani a jövőben. Ennek érdekében 2010 év elején piacra kerül a Vianni Csoport új termékcsaládja a  "Vianni Családi "sorozat, tovább fejlesztjük a Velvetine saját márkánkat (mosószer-öblítő-mosás adalékok) Védjegyoltalmat nyert általunk a One World márkanév, mely a környezet tudatos termékek jövőbeni piacra vitelének családnevét adja, -kiváló minőségű- de megfizethető alternatívát kínálunk ezen nevek alatt a nagy márkákkal szemben.

"Jót olcsóbban!" koncepciónkat pedig kiterjesztjük a háztartási és papír szegmensre is... 

Fejlesztési irányvonalak:

-   Az üzletlánc(ok) további bővítése Magyarország egész területén, új tőkeerős franchise

    partnerek csatlakoztatása.

-   Minden 2 ezer főt meghaladó településen szeretnénk a Vianni Csoport valamely üzlet típusával jelen lenni, a

    vásárlók igényeit kielégítve Nyugat-Magyarországon.

-   Már meglevő franchise üzletek folyamatos korszerűsítése, eladótereinek bővítése.

-   A piac változó igényeinek megfelelő rugalmas, versenyképes áruellátás.

-   Az utóbbi években a médiából is egyre ismertebbé vált -már eddig is jól csengő Vianni cég- és márkanév  további              

    fejlesztése elismertetése országosan.

A még nagyobb ismertséget nem csak a piac egyik vezető akciós tényezőjévé vált hetente megjelenő akciós kiadványunk jelenti. Közéleti tevékenységünkkel is ki szeretnénk tűnni: több országos és Veszprém megyei rendezvény fő támogatójaként is elismertséget és széleskörű ismertséget szereztünk magunknak -elsősorban a kultúra támogatása területén: (Anyós Fesztivál, Veszprémi Petőfi Színház, Nyugat-Magyarország Szépe verseny, Nemzetközi Gyermekfesztivál)-támogatójaként.

Ezen kívül karitatív adományainkkal is a közjót igyekszünk szolgálni.


Az alábbi termékek forgalmazása zajlik hálózatainkban:
-    Háztartási vegyi áru
-    Műanyag-, háztartási termékek
-    Illatszer, kozmetikai termékek
-    Csomagolt édesség-, élelmiszer, alap élelmiszerek is részben
-    Papír, írószer
-    Ruhanemű (elsősorban  kiváló minőségű magyar és török alsó ruházat)
-    Dohány (új üzleteinkben ,- ha csak nem ABC jellegű- nem preferáljuk!)
-    Lakás és kertápolási cikkek
-    Játék, Ajándék áru

 Cégünk kb. 5000 cikkelem forgalmazásával foglalkozik, mely a piac, illetve vásárlói igények alakulásának megfelelően rugalmasan változik.

Íratkozzon fel hírlevelünkre

Vianni Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy bárki másnál előbb értesüljön akcióinkról!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.