Kosár
0
Az Ön kosara üres.
Szállítási költség: 0 HUF
Összesen: 0 HUF
Mosogató
Vianni Drogéria

Glanz Meister mosogatógép tisztító 250ml

699 HUF
Kosárba
Jelenleg elérhető

Ön is sokszor találkozik azzal a problémával, hogy mosogatógépe vízköves lesz, netán a benne megbújó ételmaradványok miatt a tisztítani kívánt edényei nemhogy nem lesznek tiszták, de még talán koszosabbá is válnak, mint a mosogatás előtt?

A Glanz Meister a mosogatógépek doktora, hiszen hatékonyan tisztítja ki a mosogatógépét a mosogatógép tisztítójával. Se vízkő, se ételmaradványok, se zsíros foltokat hagyó cseppek nem maradnak benne, mindent kipucol.

Gondoskodjon Ön is mosogatógépe élettartamáról, hiszen nem mindegy, hány évet tud szolgálni ugyanaz a gép. A mosogatógépeknek mára már borsos áruk tud lenni, így egyátalán nem mindegy, mennyi ideje van összegyűjteni a pénzt egy új gépre. Ugye ismerős az az eset, mikor minden
egyszerre romlik el, ezzel Önt hatalmas költekezésbe és fejfájásba verve? Gondoskodjon arról, hogy mosogatógépe ne állhasson be a sorba!


Felhasználás:
A mosogatógépet indítsa el edények nélkül egy mosásra. Edények helyett csak a Glanz Meister mosogatógép tisztítóját tegye bele, így a szer hatékonyan tud tisztítani és fertőtleníteni.


Figyelmeztetés:
A mosogatógép tisztítót mindig rendeltetésszerűen, a csomagoláson lévő használati útmutató alapján használja! A nem rendeltetésszerű használat negatív következményeket vonhat maga után.

Ne fogyassza el a mosogatógép tisztítót, valamint vigyázzon, nehogy bekerüljön a szemébe.

Írjon hozzászólást
Íratkozzon fel hírlevelünkre

Vianni Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy bárki másnál előbb értesüljön akcióinkról!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.