Kosár
0
Az Ön kosara üres.
Szállítási költség: 0 HUF
Összesen: 0 HUF
Mosogató
Vianni Drogéria

Glanz Meister mosogatógép tabletta 20db

999 HUF
Kosárba
Jelenleg elérhető

Ön a mosogatógépet vagy a kézi mosogatást részesíti előnybe? Ha a válasza a mosogatógép, akkor most nagyon figyeljen, mert vissza nem térő ajánlatot mutatunk Önnek!

Egy mosogatógép tabletta, ami a Glanz Meister jóvoltából hatékonyan, mégis egyszerűen tisztítja meg edényeit, tányérjait és poharait, de még az evőeszközökön sem hagy semmiféle foltot. Bizonyosodjon meg Ön is erről a meglepő tisztaságról!

A mosogatógép tabletta hamar, és teljes mértékben feloldódik a vízben, így nem kell attól tartania, hogy mosogatószer maradvány kerül a mosás után is az evőeszközökre és az edényeire. Maradéktalan tisztítás, hatékony fertőtlenítés és csillogó ragyogás jellemzi majd a mosogatás utáni eredményt.


Felhasználás:
A mosogatógép tablettát csak tegye a mosogatógépébe, miután az edényeket is belehelyezte, majd kapcsolja be a mosogató programot. A tabletta teljesen feloldódik a vízben, és megtisztítja minden szennyeződéstől az edényeit.


Figyelmeztetés:
A tabletta nem helyettesíti a gyógyászatban lévő tablettákat, így elfogyasztásuk, lenyelésük sem ajánlott. Gyerekek kezébe ne adja a mosogatógép tablettát, valamint figyeljen arra is, hogy a tabletta behelyezése után alaposan mosson kezet, főleg, ha épp étkezéshez készül.

A használati útmutatóban leírt módon használja a tablettát, amit a csomagoláson találhat meg.

Írjon hozzászólást
Íratkozzon fel hírlevelünkre

Vianni Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy bárki másnál előbb értesüljön akcióinkról!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.