Anyósfesztivál Balatonudvari 2019. június 29.

Nemzetközi Anyósfesztivál 2019
Családját,- és Önt is várja, akár Anyósversenyzőként is!!!

Az érett nőkről szóló, de az egész családot megmozgató, igazi felhőtlen, izgalmas, egésznapos nyári szórakozás, rengeteg nyereménnyel, csodálatos Balaton-parti környezetben.

A tizenhárom éve sikeresen futó rendezvényt, a Vianni Kft. a Fesztivál tulajdonosa, 2019-ben immár negyedik alkalommal rendezi meg, Veszprém megye egyik legszebb fekvésű strandján Balatonudvariban, a településsel együttműködésben.

Az Anyósfesztivál fő attrakciója a benevezett hölgyek számára, egy egész napon át tartó látványos versenysorozat, melynek hagyományos számai közben – az Anyós7Próba, Anyós szépségverseny, Szuper Anyós döntő - a szervezők gondoskodnak a minden korosztályt megmozgató közönségfeladatokról is, így a „Sodrófahajító” vagy „Cuccoló” versenyszámokra, az „Unoka kupára” vagy a „Vianni kvíz”-re a strandolók is bátran nevezhetnek az értékes nyereményekért.
Balatonudvari ÖnkormányzatA hangulatos Fesztivált „Fanyűvő játszótér”, sport, vizi –és gasztronómiai programok, főzőverseny, színpadi produkciók színesítik a nap folyamán, az estét az Arató Retro Disco buliözöne zárja!

Kapcsolat:
Deák Zsolt Antal - Vianni Üzletlánc tujadonos ügyvezető
Telefon: 20 9449 303 vianni@vianni.hu

Stefanovitsné Sipos Mária - rendezvényszervező
Telefon: 30 4937 407
balatonudvarionkormanyzat@gmail.com

Jelentkezési lap letöltése!

Íratkozzon fel hírlevelünkre

Vianni Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy bárki másnál előbb értesüljön akcióinkról!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.