logo

XII. Nemzetközi Anyósfesztivál 2016

 

 

XII. Nemzetközi Anyósfesztivál

2016. szeptember 3. szombat

 

 

              

Szeretettel várjuk Önt és kedves Családját, - szívesen látunk minden érdeklődőt, versenyezni szándékozót, nézőt…- a 2016. szeptember 3. szombaton 09.50 órakor kezdőd

 

XII. Nemzetközi Anyósfesztiválra

Balatonudvari Strandon,- a Balatonudvari Önkormányzattal közös rendezésben

 

Anyósfesztivál az érett nők dicséretére létrehozott egyedi fesztivál. Immár 10. alkalommal kívánjuk szórakoztatni és „versenyeztetni” az Anyák, Nagymamák, Feleségek, Háziasszonyok szerepkörét egy személyben betöltő Anyósokat! Fontos tudni, hogy aki Anyós, annak gyermeke van, családos, legtöbben már unokákkal is büszkélkedhetnek… így a rendezvényünk a családokról és a családoknak szól! Ezen jellegét tovább erősíti a fesztiválon belül megrendezésre kerülő Após versengések és Unoka Kupa is. A fentieken kívül sok más program, szórakoztató és vetélkedő műsorok színesítik a fesztivált. Hagyományőrző helyi és határon túli fellépők produkciói mellett komoly versenyszámok (Főzőverseny) is szórakoztatják majd a jelen levőket.

verseny mellett az egész családnak szóló kikapcsolódást nyújtanak a kisgyermek foglalkoztatók…
Napközben kulturális programok sokasága lesz látható a színpadon, az este folyamán pedig meglepetés buli…

Mára már nemzetközi hírnévnek örvendő fesztiválunk népszerűségét és elismertségét talán az mutatja meg leginkább, hogy Hajdúböszörménytől Amszterdamig, Gyulafirátóttól Pécsen át Münchenig szinte az ország és Európa összes szegletéből jelentkeztek az Anyósok évről évre eldönteni,- hogy ki a 7Próbás-, a Legszebb- és a Szuper Anyós!!!

Évek óta a Magyarság családi összekovácsoló programjaként kívánjuk megrendezni az Anyósfesztivált. Épp ezért hirdettük meg a határon túli magyarok számára is a rendezvényt,- mint az élő néphagyományok, népművészet és kultúra bemutatkozási lehetőségét,- illetve összmagyar anyós, após és unoka vetélkedésként.

Eddigi rendezvényeinken fellépett többek közt Gáspár Lacitól, Zizi Labortól a 3+2 zenekarig, Ihos Jóskától (a rendezvény egyik ötletgazdája) Maksa Zolin át Ayaláig, Oszvald Marikától az Apostol együttesig sok-sok sztár!/

A fesztiválra az idei évben is nagyon sok embert várunk.

 

 

 

Összefoglalva:

Az Anyós7Próba versenyszámok, a Világ Legszebb Anyósa versenyek, a Szuper Anyós cím, az
VII. Országos Unoka Kupa és V. Após Kupa is mindannyiunk szórakoztatását és az anyósok nemzetközi megmérettetést szolgálják.

Évről évre alap programunk a főzőverseny is, mely idén Balatonudvari Családi- Baráti Halászléfőző verseny néven várja a versengeni vágyó csapatokat.

A fesztivál során bemutatkozik továbbá több belföldi és határon túli hagyományőrző csoport, néptánc, népzene és egyéb folklór műsorral. Tovább gyermekprogramok, termékbemutatók, ajándéksorsolások és ínyenc strandbüfés fogások várják a vendégeket.

A jókedv garantált! Az Anyósfesztivál kellemes kikapcsolódást és felejthetetlen pillanatokat tartogat az egész családnak – cégeknek egyaránt!

Legyenek Önök is kedves tágabb Családi körükkel együtt részesei A XII. Nemzetközi Anyósfesztivál élményeinek és töltsenek velünk egy derűs napot a Balatonudvari Strandon!

 


 Budapest, 2016. július 14.
 Vianni Kft és Balatonudvari Önkormányzata
  a XII. Nemzetközi Anyósfesztivál rendezősége                    
                                     

Módosítás dátuma: 2016. július 27. szerda, 12:14
 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!