logo

Vianni Kft a rászorulókért!
Vianni Kft a rászorulókért!

"Ahol Vianni van -ott helyben a segítség!"
 
 
2010 októberétől a Vianni Kft pályázatot hirdet a rászoruló közfeladatokat ellátó intézmények támogatására!, s sajnos naponta tapasztaljuk, hogy nem jut szappan, elég tisztítószer, vagy vinni kell a wc papírt a kórházba, iskolákba-óvodákba... A pályázó közintézmények (szervezetek) közül minden hónapban kiválaszt a Vianni Kft vezetősége egyet-egyet, s részükre maximum 100.000Ft vásárlási támogatást biztosít! Jelentkezni lehet a Vianni Üzletlánc üzletei által érintett településeken működő intézményeknek, vagy akár magán tőkével üzemeltetett szociális gondozó-foglalkoztató vállalkozásoknak. Egyikük maximum 200.000 Ft értékben vásárolhat -és csak a felét kell fizesse- a településen található Vianni Üzletben. Az így adott maximum 100.000 Ft támogatást a Vianni Kft biztosítja adományként a kiválasztott szervezeteknek (és jóváírja üzleti partnereinek)! Minden településről várunk pályázatokat, ahol van Vianni Üzlet, ezáltal a Vianni Kft több mint 3 Milllió Forint adományt fog szétosztani a legrászorultabbak támogatássára! Érdemes jelentkezni, már csak azért is, mert a Vianni Üzletek jelenleg is a magyar piac talán a legolcsóbb áraival várják magán és közületi vásárlóikat! "jót olcsóbban!" a hitvallásunk,  a rászorulók segítése pedig mindig is alap elvárás volt magunkkal szemben!
Jelentkezni lehet a www.vianni.hu honlapon,- rövid bemutatkozás melletti -tevékenység leírással. (mail-es és telefonos elérhetőséget is kérünk...
A kiválasztottakat kiértesítjük és egyeztetett időpontban várjuk a kedvezmény beváltására! (a honlapunkon és akciós kiadványunkban is megjelenítjük a nyerteseket!)
Módosítás dátuma: 2011. augusztus 24. szerda, 09:47
 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!