logo

Vianni a fogyasztóbarát

Vianni a Vásárlók elégedettségéért!

 

Egy levél, - melyből az első pár sort idézzük,- tartalma ismételt visszaigazolása munkánk minőségének…

 

Fogyasztóvédő Alapítvány

17 éve a Fogyasztókért

 

 

Deák Zsolt úr szíves figyelmébe

 

 

Tisztelt Igazgató Úr,

 

„Fogyasztóvédő szervezetünk nevében engedje meg, hogy nagyrabecsülésünket fejezzem ki cége folyamatosan tanúsított elkötelezett fogyasztóbarát gyakorlata miatt.

 

Tapasztalatunk szerint a Vianni Kft. szolgáltatásai középpontjában az elégedett vásárló áll. Olyan vevőközpontú cég, amely az óhatatlanul előforduló panaszokat a törvényben meghatározott határidőn belül megnyugtatóan rendezni kívánja és tudja.”

 

 

Budapest, 2014. március 25.

 

Elégedett vásárlókat kívánva önöknek,

Üdvözli:

 

 

Selmeczi Balázs

elnök

 

Fogyasztóvédő és –Érdekszövetség Alapítvány

1077 Budapest, Dohány u. 30/b.

www.fogyasztovedelem.hu   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Adószám: 18161485-1-42   Bankszámla száma: OTP 11786001-20167309


Fogyasztóvédő Alapítvány

7 éve a Fogyasztókért

 

 

 

A fogyasztó és az ügyfélközpontú cég

 

Tekintve az emelkedő árakat, a fizetőképes kereslet csökkenését, nem lehet eltúlozni a fogyasztói jogok és érdekek védelmének és támogatásának fontosságát.

A folyamatosan megújított és bővített termékskála, az ügyfelekkel, vevőkkel való szakszerű kapcsolattartás, a hiteles kommunikáció egyrészt jó példát mutat a többi cégnek is, másrészt a fogyasztó számára is vonzóbbá válik egy tudatosan ügyfél- vagy vásárlóközpontú cég.

 

Hazánkban még fejletlen a vállalati társadalmi felelősségvállalás kommunikációja.

Úgy gondoljuk, azon vállalatok, amelyek áldoznak arra, hogy az ügyfeleik, vásárlóik esetleges panaszaikat megfelelően rendezni és kommunikálni tudják - akár szervezetünk közreműködésével -, e értékelvű CSR vállalatok ilyen irányú tevékenységét minél szélesebb körben ismerje meg a közvélemény. Ebben saját eszközeinkkel segítséget nyújtunk.

Az elmúlt öt év során közel száz ügyfélközpontú vállalat támogatta anyagilag vagy eszköz formájában közhasznú feladatvállalásaink elvégzését.

 

 

Szervezetünk ismertsége

 

Alakulásunk óta, 1997. évtől 2013. év végéig az alapítványhoz több mint kettőszázezer megkeresés érkezett, amelyekből 94 ezer panaszt közvetítettünk az érintetteknek, valamint közel 81 ezer esetben közvetlenül adtunk a hozzánk fordulóknak tájékoztatást jogaikról.

 

Közhasznú alapítványunk információkkal segíti a tudatos vásárlókat és gazdálkodókat a közös együttműködés felismeréséhez, az etikus és környezetbarát életmód megismeréséhez.

 

A Google Analytics forgalomszámláló mérése szerint weboldalunk havonta átlag 31-34 ezer látogatottságot ér el. 2014. február hónapban hazánkon kívül további 18 országból tájékozódtak a weboldalunkon megjelenő hírekből.

 

Szervezetünk az évek során több ízben kapcsolatba került az állami fogyasztóvédelmi szervezetekkel (GVH, NFH, NMHH, PSZÁF, ÁNTSZ stb.) és külföldi szervezetekkel (BEUC, EFSA stb.) valamint megalakulása, 1997. óta állandó meghívottjai vagyunk a parlamenti fogyasztóvédelmi bizottságának. Munkánkra és véleményünkre kíváncsi volt többek között a Kossuth Rádió, a HírTV, az RTL Klub és más kereskedelmi adók, a HVG valamint több országos napilap, helyi írott és elektronikus médiumok.

 

Általunk hat éve bevezetett fogyasztóvédelmi pozitív lista értelmét jól bizonyítja, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2010. óta alkalmazza gyakorlatunkat.

Hét éve készítjük és tesszük ingyen elérhetővé weboldalunkon fogyasztóvédelmi témájú szemlénket, melyet az országos napilapokból és elektronikus sajtó híreiből készítünk. Oldalunkon érdekes teszteket és fogyasztóvédelmi híreket is közzé teszünk.

Kérjük, látogasson el weboldalunkra, saját szemével győződjön meg munkánk szükségességéről.

 

Alapítványunkat tizenhét év során több cég kérte fel fogyasztóvédelmi előadásra, valamint rendszeresen fogyasztóvédelmi és jogi tanácsot nyújtunk a gazdasági élet szereplőinek.

 

 

Fogyasztóvédő és –Érdekszövetség Alapítvány

1077 Budapest, Dohány u. 30/b.

www.fogyasztovedelem.hu   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Adószám: 18161485-1-42   Bankszámla száma: OTP 11786001-20167309

Módosítás dátuma: 2014. március 27. csütörtök, 20:10
 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!