logo

Üzlet nyitások,felújítások...


Üzlet nyitások,felújítások, átalakítások...

 

Vianni -Limit Üzlet nyílt április 04-én  Balatonalmádiban!

Almádiban a Profil Üzletházban nyitott Limit üzletet új Partnerünk. Nem az első eset, amikor nagy sikerrel ötvözhető profilként a háztartási vegyi árut ötvözi valaki a már jól bevált általa üzemeltetett addigival. Sőt a barkács-szerelvény témakörben sem az első vállalkozás, aki a Viannit választotta Partneréül.  Szakértő a szakértőt!!!!..., így biztos a siker!!

 

 

 

Rácalmáson is Vianni!

Március 07-én hétfőn nyitottuk meg a legújabb franchise üzletünket a Dunaújváros közeli településen.

A legjobb háztartási -vegyiáru kínálattal és -árakon szeretettel várjuk Rácalmás, Kulcs és a térség lakosságát!

... de hamarosan folytatás: Tatabánya következik... 

Örömmel értesítjük a kedves Vásárlókat, hogy Szigetszentmiklóson is elérhető a Vianni a magyar drogéria. Pontosabban a Limit Üzletlánc gyarapodott új taggal:  a Hormann Szupermarket belépésével! (Szigetszentmiklós, Ifjúság út 1.)


Élvezze a nagy élelmiszer választékot és szerezze meg mellé egy igazi drogéria kínálata és minősége által nyújtott előnyöket! A világmárkák mellett a saját márkáink: Arilux, One World, Velvetine, Vianni márkanevek alatt verhetetlen árakat, kizárólagos forgalmazású termékeink: Eveline dekorkozmetikumok, Fixinella, Bony, Hypopor, Best for You, stb márkáink pedig az exkluzív de megfizethető minőséget képviselik.
Verhetetlen vegyiáru, háztartási termék akcióink pedig magukért beszélnek most már Szigetszentmiklóson is!!!
 
 
 
 
 

 2016. január 18-án a Vianni Központ üzemeltetésében újra nyitjuk a Keszthely Plaza-ban található üzletünket...


Mindenkit sok szeretettel extra akcióval és ajándékokkal várunk!

 

 

 

 

 


 


 

2015. Történt...

 

Petőházán a 85-ös főút menti bevásárló központban nyílik március közepén a legújabb Vianni Drogéria!

Partnerünk -több vállalkozás tulajdonosaként- minden lehetőséget mérlegelve a Vianni láncot találta a legjobbnak ahhoz, hogy közel 300m2-en üzletet nyisson...

 

 

 

Újabb OW Partner... nem is kicsi is nem is akárhol...

Sátoraljaújhelyen egy osztrák franchise barkács áruház csatlakozott környezet tudatos üzletláncunk a One World Üzletlánc tagjai közé. A Székesfehérvártól való távolság sem riasztotta el attól, hogy egy kb 50m2-es blokkot illesszenek a jelenlegi üzletükbe...

 

Tatán nyit legújabb Partnerün

Környezet tudatos üzletláncunk a One World Üzletlánc új taggal bővült. 2014 decemberétől az egyik legismertebb és legkülönlegesebb tatai üzlet csatlakozik láncunkhoz: az Almabolt.Ez önmagában is komoly hírértékkel bíró nyitás- hát még ha hozzátesszük, hogy a frekventált helyen levő kis üzlet továbbra is árusít majd magyar almát is,- csak kiegészül a profilja és háztartási-illatszer boltként is funkcionál a jövőben. Kínálata a helyi termesztésű alma mellett olyan termékekkel bővül mint a környezet tudatos One World termékek, a világmárka Frosch és a magyar Cleaneco öko tisztítószer családok. Prémium minőségű és vezető márkájú illatszerek, parabén mentes krémek és testápoló szerek épp úgy a kínálat részét képezik, mint a háztartási műanyagáru, papíráru, csomagolt élelmiszer és egyéb kiegészítő termékek... A nyitás alkalmával decemberben óriási mindenre érvényes 20%-os árengedményes akciót indít majd partnerünk-amelyről a helyi újságokból értesülhetnek a vásárlók.

       

Üzlet elérhetőségei:

Cím: Tata, Somogyi Béla u. 2 (volt Harangláb cukrászda)

Tel: (30) 857 9303

Nyitva: H-P:8:00-16:00, SZ: 8:00-12:00


 

Veszprémben is bővülés...


Veszprémben a Munkácsy M. utca 3/B szám alatt (a Postánál) új Vianni Drogériát nyitott a  legnagyobb franchise Partnerünk. A pár hónappal ezelőtti sikeres herendi nyitás után ismét Vianni üzletet nyitott az ANI
Divus Kft, s nem is akármilyet. Kifejezetten jó helyen, a helyi igényekre válaszolva - a környékbeli lakók számára optimális méretű - 100m2 örüli  -lakóközegi drogériát nyitottunk november közepén. Ezzel 40 üzletre nőtt a Vianni Drogériák száma és ha a társult Partnerünkhöz- a One World nagykereskedéshez- csatlakozott One World üzleteket is figyelembe vesszük, akkor közel 50 üzlet várja már országszerte (elsősorban természetesen a Dunántúlon) kedves Vásárlóinkat piacvezető árakkal és udvarias,- szakszerű
kiszolgálással. 

                                                                                                          Fotók az üzletről

A.N.I. Divus Kft.

Üzlet cime: 8200 Veszprém, Munkácsy M. utca 3./B

Nyitva: H-P.: 9-18-ig; Szo.: 8-12-ig

Tel.:

 Herenden is nagy nyitás!

2014. szeptember 8-án óriási sikerrel megnyílt a legújabb Vianni Drogéria üzlete -legnagyobb franchise Partnerünknek. Az A.N.I. Divus Kft  az egyik legrégibb és a legtöbb üzlettel rendelkező Vianni tag, aki amellett, hogy nagy forgalmú ABC-ket is üzemeltet- a Viannit üzletláncot tartja  a legjobb lehetőségnek tevékenysége bővítésére. Ennek keretében nyílt most meg Herenden óriási sikerrel közel 200m2-en üzletük,- mellyel megkerülhetetlen tényezőjévé váltak egy csapásra a herendi iparcikk-vegyiáru-háztartási és illatszer piacnak a vásárlók nagy örömére.

...és ez még csak az őszi hajrá kezdete, mert hamarosan új üzletet nyitunk  Veszprémben is velük,- és további új franchise partnerekkel is még idén több városban is... a Vianni Drogéria épül-szépül-bővül napról napra,- mert a Vianni az egyetlen drogéria lánc amely:  jobb olcsóbb és MAGYAR!!!

                                                                                                           Fotók az üzletről

A.N.I. Divus Kft.

Üzlet cime: 8440 Herend Kossuth Lajos utca 128.

Nyitva: H.-P. 8-17-ig, Szo. 8-12-ig

Tel.: 06 70/935-6915

 


1.500 m2-es Vianni Diszkont Áruház nyílt 2014.07.07-én Székesfehérváron a Metróval szemben

Az egyéni vásárlók nagy örömére franchise Partnerünk a H&F Quality Kft megnyitotta 1.500m2-es kereskedését az egyéni vásárlók felé. Ezzel sokak igényét sikerült kielégíteni azzal, hogy már nem kell vállalkozói engedély a vásárláshoz, nincs értékhatár ...bárki-bármennyiért vásárolhat diszkont árakon! Sőt...mindenki mennyiségi vásárlással (általában karton mennyiségnél) akár nagyker árat is kaphat,- ebből tud további számla végi kedvezményt is kapni a nagy vevő.Szenzációs az is, hogy diszkont árak mellé a kedvezményeket igénybe nem vevő vásárlók 2.000 ft vásárlásonként 600ft értékű ajándékot kaphatnak...akár csak a többi Vianni Üzletben.(részletekről érdeklődjön) 

 Tamásiban szenzációs helyen és sikerrel...

05.12-én kettős hivatalos nyitás történt üzletláncunkban. Kapuvár mellett megnyílt új-szebb és nagyobb helyen a Vianni Drogéria legújabb üzlete. 

Büszkén számolhatunk be arról, hogy Széles András Alpolgármester úr és Porga Ferenc Járási Hivatal vezető -nem csak megtiszteltek jelenlétükkel bennünket, de méltató szavakkal adták át a vásárlóközönségnek drogériánkat.

 A megnyitón közel száz ember vett részt a hideg ellenére,- kitartásukat ajándékokkal- pogácsa kóstoltatással, bohóc műsorral és bomba árakkal háláltuk meg... A konkurenciának fel kell kötnie az alsóneműt, mert mostantól Tamásiban is új arcát mutatja (nem csak az új-nívós arculat miatt) a Vianni Drogéria!

                                                                                  További fotók az üzletről>> (itt!)

Üzlet címe: 7090 Tamási,

Szabadság út 35. (Központi buszmegálló)

Nyitva: H.-P. 8-17-ig, Szo. 8-12-ig

Tel.: 06 70/377-2010

   

 Újabb OW üzletek csatlakoztak és akcióznak a Viannival ... 

...keleten és nyugaton egyaránt nagyon népszerű a már üzemelő ABC-k és az újonnan nyitni szándékozó iparcikk-vegyiáru üzletek körében is a One World üzletlánc.

Már 7 üzlet üzemel hálózatukban, melyek a Vianni akciós újságok hatékonyságát hasznosítva sikeresen tevékenykednek országszerte egyre több helyen...és kötöttségektől mentesen (érdeklődjön Klein Ferenc értékesítési vezetőnél a oneworlnagyker.hu oldalon) 

 


 

Kapuváron a Rossmann helyén a Magyar Drogéria

05.05-től új-és nagyobb üzlettel várjuk a központ kellős közepén minden kedves kapuvári és térségbeli Vásárlónkat... és az egy hetes próba üzem után a hivatalos nyitás óriási sikert és vásárlói érdeklődést hozott 12-én,- soha nem látott forgalom mellett...hogy a Vianni központ által délutánra biztosított bohóc programról ne is beszéljünk. =a Bohócdoktorok fő támogatója a Vianni Üzletlánc, melynek révén a sok kis beteg gyógyító megnevettetésén túl a boltnyitásainkra is meginvitáljuk őket) 

Fejlődnek épülnek-szépülnek és egyre nívósabb üzletekbe költöznek a Vianni Drogériák- beszállító és franchise Partnereink és a Vásárlók örömére!

                                                                                  További fotók az üzletről>> (itt!)

Üzlet címe: 9330 Kapuvár, Esterházy sétány 1.

Nyitva: H-P.: 7.30-17-ig, Szo.: 8-12-ig

Tel.: 06 70/377-2010

    

Dunaújvárosban is 2!!!

...méghozzá a KÉTANGYALOS jel alatt ünnepeljük a közös sikereket április 7-én... 

Ünnepélyes  megnyitóval indult útjára a MAGYAR DROGÉRIA legújabb közel 150m2-es eladóterű üzlete Dunaújváros legjobb helyén, ráadásul egy volt Raiffeisen bankfiók helyén (a Rossmann és DM között)

... és tényleg a közös sikereink ünnepe ez, nem csak a Vianni Családé, hanem mindazoké, akik lassan két évtizede ránk szavaznak és ezzel lehetővé teszik, hogy napról-napra erősebbek legyünk...

 Köszönjük minden kedves Vásárlónknak,- persze nem csak Dunaújvárosban- hogy 38. (Dunaújvárosban a 2.) üzletünket nyithattuk és hogy bizalmukkal megtisztelnek bennünket!

 Ezért is háláltuk meg mindannyiójuknak a nyitó napon mind két dunaújvárosi Vianni Üzletünkben dupla ajándékkal (2.000 ft vásárlásonként csak e két üzletben a nyitó napon dupla értékben azaz 1.200 ft értékben garantált  ajándékot adtunk*) És nem plüss figurát...sőt nem is kell semmit pluszban fizetni az ajándékokért...azok alanyi jogon minden Vásárlónak járnak...csak az kell, hogy meg akarjon takarítani a bomba akciós árainkból még akár 30%-ot!!!)

Természetesen az összes többi Vianni Drogériában szintén zajlik a március 10-én megkezdett fent említett akció, mely egészen augusztus végéig minden Vásárlónak minden üzletünkben és minden vásárlásra akár 30%-nál is több megtakarítást jelenthet!

*részletek a Törzsvásárlói matricagyűjtés leírásánál

                                                                             További fotók az üzletről>> (itt!)

Üzlet címe: 2400 Dunaújváros,  Dózsa Gy. u 4/d

Nyitva: H.-P. 9:00-18:00-ig, Szo. 8-13-ig

Tel.: 06/20-459-8802Tiszafüreden szenzáció!

Óriási nyitási akciókkal vezetjük be a Vianni Drogéria láncot Kelet-Magyarországon, - és ehhez végre megtaláltuk a jó Partnert! Tiszafüred frekventált részén multi diszkontok társaságában vert gyökeret és hídfőállást üzletláncunk. Közel 200m2 eladótér és egy szorgalmas kereskedő család ... megfelelő tőke az induláshoz és nagyfokú eltökéltség a minőségi kereskedelem iránt...nem is kell más,- márciusban megtörtént a nyitás!!! Ami mindenkinek újdonságot jelenthet Kelet-M.o.-n, hogy mi nem csak olcsóbb árainkkal, jobb minőségünkkel, sok saját márkás termékünkkel nyújtunk mást a magyar kereskedelmi palettán, hanem heti akcióink mellett olyan egyedi törzsvásárlói programokkal is, melyek révén a Vásárlók tőlünk bármit is vesznek- velünk biztosan jobban járnak !

Ha úgy tekintenek a Vásárlók árainkra, hogy az egyébként is olcsóbb termékeknek akár az akciós árából is fél éven keresztül még további 30%-ot levonhatnak (mert ilyen értékben kaphatnak ajándékot) akkor...

Egyértelmű, hogy a Vianni Tiszafüreden is jobb és olcsóbb... és nem csak Tiszafüreden!

                                                                                  További fotók az üzletről>> (itt!)

Üzlet címe: 5350 Tiszafüred , Ady Endre u 4

Nyitva: H.-P. 8-18-ig, Szo. 8-12-ig

szeged m1  szeged m1  jasz m4 

Sopronban volt Goods...

...és hamarosan Vianni Drogériává vált.

2014 február elején a Vianni Drogéria tagjai közé fogadta az első volt goods-os üzletet,- mert Sopronban is  a "Gut...Besser...-Vianni" a nyerő. Nem mi kerestük meg a Partnert, nem nyújtottunk számára mézesmadzagként ígéreteket és nem is fenyegettük meg (arra vonatkozóan, ha nem akarna hozzánk csatlakozni). A Vianni vezetősége csak komolyan vette a megkeresést... Megismerve a Partner eltökélt szándékát a hozzánk való csatlakozásra- csak annyit tettünk, mint bármikor, ha komoly érdeklődőnk van: ismertetve a feltételeket megállapodtunk. Szakmai képzést és felkészítést nyújtva a Partner számára segítettük az üzletátalakításában, termékkörének ésszerűsítésében, mentorokat biztosítva számára előkészítettük a nyitásra és a további teendőkre.

...és talán a legfontosabb: Családtaggá fogadtuk!

                                                                        További fotók az üzletről>> (itt!)

Üzlet címe: 9400 Sopron,

Bánfalvi út 14.(Lidl mellett)

Nyitva: H.-P. 08:00-18:00, Szo. 07:30-12:30, V. zárva

 
 

 
3 új Vianni Családtag egyszerre!!!


Bátaszéken, Bogyiszlón és Zombán nyitott  október elején a Vianni Csoport üzletet,- méghozzá a Vianni lánchoz tartozó Limit megnevezés alatt...

Az új Családtagok mindhárman ABC-ként működnek, kiválóan prosperálnak, de a Vianni  választéka, akciói és stratégiája jelentős többlet bevételt jelent számukra...ezért léptek be hozzánk...no és azért, mert a Limit lánc-típusunk minimális elvárások mellett nyújtja a jelentős presztízs és forgalom növekedést!

/A megújult Limit koncepció kitörési és megújulási lehetőséget jelent mindazoknak, akik bármely más lánchoz tartoztak, de elégedetlenek a százas szatócsbolti választékkal, nem elég számukra a havi 1-2 akció, vagy nem hatékony az ABC tevékenységük vegyi részlege. Várjuk a jelentkezését azoknak is, akik akár kis településen kis üzletet tudnak csak nyitni, vagy az üzletükben más beszerzést is szeretnének (pld. élelmiszert) a viannis mellett... a Limit-ben nincs határ, mert a Limit "Határtalanul jó!"/

Kisebb finanszírozási igény, kevesebb kötöttség, nagyobb forgalom= Limit!


One World  (OW) nagyker és üzletnyitások országszerte


Legnagyobb Partnerünk a One World vegyi-élelmiszer C+C nagykereskedés április elejétől nagy sikerrel üzemelteti nagykereskedését Székesfehérváron a Zámolyi úton.

Vállalkozói engedéllyel 5.000 Ft nettó érték felett szolgálnak ki az ország legjobb árain főleg kereskedőket, - de a legnagyobb forgalmat természetesen a Vianni csoporttal bonyolítják! (nem csak márka forgalmazási jogokat vett át a Vianni Csoporttól a One Wolrd nagyker, de áruforgalom tekintetében is a legnagyobb Partnerei vagyunk)

A Vianni mellett több országos szintű nagykereskedés vásárol milliókért havonta az új nagykerben... mi is csak ajánlani tudjuk,- jobbak kulturáltabbak és olcsóbbak szinte minden piaci ellenfelüknél.

 ...de az igazi újdonság: szinte minden megkötöttség nélkül csatlakozhatnak ABC-k, százasok, vagy bármely boltot nyitni szándékozó az ONE WORLD Üzletlánchoz, melynek az elmúlt pár hónapban már 3 új belépő tagja is tevékenykedik. Bárhol vásárolhatnak a belépők, megkötés szinte nincs, de havi egy ütőképes akciós újságot és a legjobb árakat kapják a hírek szerint...

Az OW nagyker és Üzletlánc a Vianni Csoport kiemelt Partnere,- keresse fel a nagykereskedést-megéri!


Szekszárdon várja a Vianni Korzó Áruház


A Vianni Üzletlánc központi üzemeltetésében megújult a  szekszárdi Korzó Áruház!

Június eleje óta az egész áruházat a Vianni Kft üzemelteti, - 800m2-en ABC és nívós ruházati cikkek mellett található meg a már jól ismert Vianni portfólió (vegyiáru-háztartási cikkek) a többi felületet pedig a Vianni hasznosítja és adja bérbe a régi üzemeltető mellett új bérlőknek is...

 A kínálat nem csak megújult, hanem az egész áruház sokkal olcsóbb is lett! A "Jót olcsóbban" szlogenünknek megfelelően márkás és nívós kínálatunk lényegesen kedvezőbb áron érhető el a vásárlóink számáras mind emellett kiárusítást, nyári akciókat is tartunk. 

A Pierre cardin ingek 30% árengedménye mellett sok más ruházati termék 30-70% árengedménnyel kapható, de az igazi szenzáció az áruház választékában, hogy mostantól óriási Bellinda kollekcióval is kedveskedünk a nívós fehérneműt kereső vásárlók számára. A Bellinda mellett a DIM fehérnemű kollekció is megvásárolhat, mely a Bellinda márka prémium kategóriája!

Mindenkit szeretettel várunk megújult áruházunkban!

A régi helyen megújult külsővel... Körmenden 2013 február 18-án megnyílt az első új arculattal elindított Vianni Üzlet.... 
A régi helyen megújult külsővel... Körmenden 2013 február 18-án megnyílt az első új arculattal elindított Vianni Üzlet. Hosszú idő után sikerült visszaszereznünk a régi üzletünket, melyet kívül belül felújítva- különösebb beharangozás nélkül-, nagy sikerrel adtunk át a Vásárlóknak...
 

 

2012-ben történt


Zircen Rekord! Zirc központjában szeptember 17-én megnyílt a legújabb és egyik legszebb üzletházunk. Csodálatos élményben lehetett minden érdeklődőnek része, mert a német kisebbségi önkormányzat vezetőjének szervezése révén a helyi óvoda apró tündéreinek műsorával kezdődött a program. Új népviselet jellegű ruhácskáikban előadott műsoruk nagy sikert aratott.

Ezt követően -a felkérésnek eleget téve- a város és a Vianni Kft vezetősége ünnepélyes megnyitó keretében adta át az üzletházat a vásárlóknak. S hogy ne csak a helyszín elnevezése legyen Rekord arról már a Vásárlók gondoskodtak: 30.000 lakószám alatti településen soha ekkora forgalommal még nem nyitottunk! Egybehangzó volt a vélemény, hogy a Vianniban vásárolni nem csak olcsóbb, az ajándékok révén nem csak jobban megéri, de a nívós-tágas üzlettér és a miliő mellett a kedves és segítőkész kiszolgálás is a Vásárlók elégedettségére szolgál!

Számunkra pedig az jelent komoly értéket, hogy a zirci Partnereink nem az elsők, akik az adott város elismert vezető vállalkozói rétegéből kerestek meg bennünket üzletnyitási szándékkal... A jól feltőkésített és elkötelezett Partnerekkel történő Vianni Drogéria nyitások mindenütt a Vásárlók hosszú távú érdekeit szolgálják,- hiszen a Vianni a "Jót olcsóbban"! koncepciója révén olcsóbb és jobb! Nem csoda, ha ez itt is a kétmiliós szintű nyitó napi forgalmat jelentette... és azóta is kiváló a forgalom.


Szegeden Vianni Drogéria szenzáció!
09.03-án megnyílt a szegedi kis piaci  HyperAktív üzlet üzemeltetőjének új üzlete a Mars téren (volt Dm helyén) 150m2 eladótérrel! ...és rögtön kiderült,- igen is a méret a lényeg: több mint 1.000 vásárló győződött meg az első napon arról, hogy nem csak az árak kihagyhatatlanok, de a matrica gyűjtés révén akár a vásárlási érték felét mindenki megtakaríthatja (fele értékben ajándék csomagokat kaphat)

A nagy sikert mi sem támasztja jobban alá, hogy szinte minden vásárló úgy nyilatkozott, hogy végre egy valódi vegyiáru-háztartási szaküzlet nyílt, ahol kihagyhatatlanok az árak. Az a kérés fogalmazódott meg a leggyakrabban, hogy maradjanak ezek az árak és akkor nagy forgalommal hálálják majd ezt meg a szegediek!

Kedves szegedi  és Szeged környéki Lakosság,- mindenkori Vásárlóink:

Ez úton értesülhetnek első kézből arról, hogy megígérjük: szenzációs -piacvezető árainkat tartósan alacsony áras formában hosszú hónpokra prolongáljuk Szegeden! Érdemes az összes ismerőst tájékoztatni, mert hosszú időre megmaradnak a legjobb termékeink a nyitó napi akciós árakon...Domestos, Baba tus, Denim és Garniere ugyanúgy, mint a Tchibo kávé vagy a 10 tekercses Boni 2 rétegű toalett papírok...mind...mind extra árasak maradnak-minimum ez év végéig..sőt minden héten új termék akciókkal várjuk kedves Vásárlóinkat...persze -nem csak Szegeden!!!!

Mind emellett olyan kíváló termékeket is vásárolhatnak nálunk, melyeknek vagy kizárólagos forgalmazói vagyunk, vagy a legnagyobb forgalmazók, ill. legjobb árban árusítók az egész országban!

Ilyenek például a One World prémium minőségű mosógélek, az Arilux termékek, a Velvetine öblítőktől a Best for you mosóporokon át a verhetetlen Sano termékekig lassan majdnem 100 kihagyhatatlan termék... most már Szegeden is!

 

Keszthelyen a Plaza kiemelt üzleteként 2012. augusztus 06-án (az előző napi keszthelyi Országos Anyósfesztivált követően) nagy sikerrel nyílt meg most már hivatalosan is az új,- 200m2-es üzletünk!


A vásárlók nem csak az árakat,- de a többszörösére nőtt választékot is dícsérték, mint ahogy a legfontosabbként a kíváló szinte ingyenes  parkolási lehetőséget és a nívós környezetet említették... Arról nem beszélve, hogy ezen a napon 2.000 Ft vásárlási értékenként 2.000 Ft -ot érő ajándék matricát kaphattak a vásárlók, s nem kevesen vásároltak 10.000 Ft felett!

 

Ercsiben a régi jól ismert helyen, gyönyörűen felújított üzletet nyitottunk 2012 június 04-én,- új- helybeli üzemeltető Partnerrel!

A nyitónapi 600.000 Ft-os forgalom már önmagában is szép eredmény egy 4.000 lakosú településen, és ha az újságszórás is jó lett volna... no de mi nem siránkozunk, hanem teszünk azért, hogy még jobb legyen!

Minden esetre a vásárlók nem győzték dícsérni a választékot, a minőséget és az árakat, no meg emellett az ajándékokat... További sok sikert kívánunk az új Családtagunknak!!!


Székesfehérváron új és nagyobb helyen Szenzációs forgalmat és hatalmas érdeklődést hozott Székesfehérváron a 2012. április 16-i új üzlet nyitásunk! Biztosan sok üzletnek adatott már meg, hogy majdnem 900 vásárló több mint 2 Millió Forint nyitó forgalmat hozzon (van ahol ez a megszokott), de mi nagyon örülünk annak, hogy második üzletként is ilyen sikerrel nyithattunk! Kíváló parkolási lehetőséggel, szenzációs árakkal és 2.000 Ft vásárlásonként a nyitónapot követően is mind két üzletben jövő márciusig 1.000 Ft-ot érő matricával várjuk a vásárlóinkat!

2012. április 16-án a Palotai úton (a Penny és a Korona mellett a volt játékbolt helyén) 200m2-es új üzletet nyílik!
Frekventáltabb helyen és főleg kíváló parkolási lehetőséggel, illetve szenzációs árakkal és választékkal várjuk kedves vásárlóinkat!

 

Oroszlányban is új alapokon! 2012 január végétől a Vianni Kft égisze alatt megújult az addig is kíváló forgalmakat bonyolító oroszlányi üzletünk. Nőtt a választék, új berendezésekkel egészítettük ki az eddigi felületeket és...még jobb árakkal várjuk a vásárlókat! 2011-ben történt

Komáromban is Vianni!

2011. október 24-én Komáromban 100m2-es Vianni Üzletet nyitottunk a szokásos ünnepélyes ceremónia és ajándék özön mellett.
Itt is minden 5.000 Ft feletti vásárló 600Ft és 50.000 Ft közötti értékben azonnali ajándékcsomagot (illetve utazási bon-t kapott), de a város lakosságának az igazi ajándék az volt, hogy végre megnyílt egy üzlet, mely a “Háztartás magyar szakértője” gyanánt egyedül álló vegyiáru-háztartási termék kínálatot nyújt. Arról nem is beszélve, hogy rövid időn belül 200m2-re nőhet az üzlet, mely választékkal és árakkal a vegyi áru piac vezető szereplője lesz majd a Vianni Üzlet Komáromban is!
Szaküzlet...háztartási tanácsok-praktikák...kiváló választék ...verhetetlen árak,- ez a Vianni!

Győrben is óriási nyitás!
Kifejezetten nagy dobásra készül a Vianni Központ 2011 augusztus közepén az Interspar Centerben! A fehérvári úton 400m2-en nyílik a legújabb büszkesége a Vianni Családnak az üzletháznak a Lidl felé néző oldalán. Minden leendő vásárlónak örömteli meglepetés, a konkurenciának rossz hír, hogy nem csak az üzlet méret, de a választék is hatalmas lesz az új üzletben. Ennél nagyobb szenzációt csak az fog jelenteni, hogy a háztartásban szükséges márkás vegyi áruktól a nívós takarító eszközökön át a konyha és lakásfelszerelésig szinte minden folyamatosan piacvezető áron lesz majd kapható. A nyitás napján extrém árakció, ajándékok, stb.
Mindenkit várunk szeretettel!

Pacsán is kibővült...

Pacsán az eddig egyik legkisebb üzletünk nyár eleje óta megnövekedett üzlettérrel várja kedves vásárlóit. Limit üzletünk több mint 20 m2-rel növelve eladóterét a saját léptékében jelentősnek mondható méretbeni és választék növekedési fejlesztésen esett át. A kibővítés eredménye már az első hónapban jelentkezett, mert a forgalom is jelentős mértékben nőtt meg. Hasonlóan az idei év elején új és nagyobb helyre költözött tapolcai üzlethez, itt is 30-40 %-ot nőtt a forgalom... Gratulálunk!

Bonyhádon is megújult

A Vianni Központ üzemeltetése alatt megújult és piacvezető árakon, óriási választékkal újranyílt a nívós bonyhádi üzletünk!

A Szabadság téri Vianni Üzletház tényleg méltó lett nevéhez, mert a választékra és az árakra március végétől rá sem ismer az, aki az előző üzletmenetet tapasztalta csak. Fontos számunkra, hogy mind emellett kedves, udvarias és szakszerű kiszolgálást nyújtsanak kolléganőink, ennek érdekében a kollektíva is "felfrissül"...

Sok szeretettel várjuk régi és új vásárlóinkat!!!

Budapesti terjeszkedés:

03.14-én a Vianni Központ üzemeltetésében 200m2-es üzletet nyitottunk a volt Shlecker üzlet helyén.

Minden kedves vásárlót szeretettel és őrületes árakkal vártunk és várunk a jövőben is a Lőrinc Centerben (XVIII. ker. Üllői u. 661.)!!! Nem csak a nyitó napon, , hanem a jó szokásunknak megfelelően folyamatosan hetente megújuló akciókkal várunk mindenkit, de emellett több hónapra prolongált akciókat is meghirdetünk előre, mellyel  áthidaljuk a válság miatti drágulást a legfontosabb termékek esetében...

A nyitó napon minden vásárló apró ajándékot kap, de az 5.000 Ft feletti egyösszegű vásárlásokkal mindenki nyer: minimum  600 Ft és maximum 10.000 Ft közti ajándék csomagok találtak gazdára...ráadásul a nagy sikerre való tekintettel az ajándék csomag készlet erejéig az akciót meghosszabbítottuk...!

Lehet, hogy ennek is köszönhetően,- de majdnem 1 Millió Forint volt a nyitó napi forgalom, úgy, hogy mindenki azt hitte, hogy szombati nyitva tartás van és délután csak páran voltak.

"egy kedves vásárlói reakció" >> itt!

Kisebb malőrök akadtak, (ezúton is elnézést kérünk a hosszasan a sorokban álló vásárlóktól, mert a termék leolvasás nehézkes és problémás volt...)de szerdától mindent orvosolva folytatódik az akció...!!!

De nem csak malőrök akadtak, hanem a sok hálás vásárló  több a Vianni Üzletlánc működése során kiemelkedő és új korszakot nyitó fejlődésnek is szemtanúja lehetett:

-távfelügyelt kamera rendszert üzemeltünk be

-vonalkód olvasós rendszerünk a nagyker készlet -bázisára telepítve  megnyitotta az utat az elektronikus számlázás felé... Ez ma a legmodernebb kereskedelmi technikák egyike

-bankkártyát fogadtunk el, de ajándékot is adtunk, a bankkártyával fizetőknek

-üzletközpontban nyitottunk és Budapesten ráadásul, s a célunk év végére további 3 hasonló nyitás minimum a hagyományos üzletek mellett...

Magyar Üzletlánc, márkás és olcsó termékek, hihetetlen árak! (nem kell a sárkányba mennie senkinek, mi itthon adózunk és  sok mindenben mégis olcsóbbak vagyunk...!)

Vianni: Jót olcsóbban!

 

Tamásit átvettük

A Vianni Központ üzemeltetésében megújult és hatalmas lendületet vett a Tamásiban a központban elhelyezkedő üzletünk. Átmeneti pénzzavarba került Partnerünknek segítettünk azzal, hogy átvettük tőle (a teljes beüzemelés költségét átvállalva) az üzletet, melynek eleve mi voltunk a bérbeadói. 

Konzekvenciaként az vonható le: a válságban nagy szükség van a megfelelő tőkésítettségre, mert kellő tőkeerő nélkül nem lehet még egy sikeres üzletlánchoz sem tartozni... (segítettünk és a jövőben is segítünk mindenkinek, aki korrekt üzleti Partnerként működik együtt velünk)

Kétszintes üzletet nyitottunk Tapolcán

2011. január közepén nyílt meg hálózatunk egyik büszkesége a Vianni Galéria Üzletház Tapolcán a belvárosban.

Két szinten ( galérián ajándék shoppal)  nagy sikerrel indult útnak az üzlet, s azóta is 30%-al a bázis felett üzemel... A régi helynél költségeiben is hatékonyabb, szebb és nagyobb üzlet hálózatunk egyik büszkesége! Gratulálunk Dezső László barátunknak az üzletéhez!

Oroszlány : megújulás 300m2-en!


2010-ben történt

Az egy éve Vianni Családtag -kiváló partnerünk- az ÁGM Kft az eddig kevesebb mint 100m2-es üzletét megháromszorozva 300m2-re bővített. Könnyen véghezvihette a bővítést, hiszen a saját tulajdonát képező üzletházban kapott nagyobb teret üzletünk. 11.22-én szakadó esőben több mint 1 Millió Forintos nyitó nappal indult újra a Vianni Center ÁGM Üzletház!

Az érdeklődés nem lanyhul,- a nagy választék és a jó árak megtették hatásukat!

Kapuváron a kórházzal szemben 120m2 eladóterű nívós üzletet nyitott 11.08-án kedves régi beszállító partnerünk Kiss Tamás és felesége.

A nagy sikerű nyitás annak is köszönhető, hogy évek óta közös megelégedésre -a Tomzo zokni márka gyártó-beszállítóiként- jelentős szerepet kaptak életünkben.

Tamásiban a Raiffeisen volt bankfiókja helyén október 25-én nyílott új,- 120m2-es nettó eladóterű Vianni Üzletünk...>>

Szekszárdon a Park Centerben (a volt Kenguru babaüzlet helyén) 300m2-es nívós üzletet nyitottunk 2010.10.18-án.

Második üzlete nyílt

Szegeden megnyílt és 2010.09.20-án hétfőtől indult első akciója a 70m2-es HiperAktív Üzletetünknek

Móronrá se fog ismerni az üzletünkre!

 

Kisbér -nagy üzlet

A Vianni Központ üzemeltetésében Vianni Áruház nyílt Kisbér központjában 200m2-en az Áruház földszintjén!

Egész nap mindenki még az akciós árakból is -10% kedvezményt kap, az első 100 vásárló emellett ajándékcsomagban részesül. Ehhez társul még a Vianni Törzsvásárlói Matricagyűjtő akció, melyet itt is elindítva 15% kedvezményt is szerezhet minden vásárlására mindenki, nem kell más hozzá mint 2.000Ft felett vásárolva 200Ft értékű Vianni matricát kapni (2.000Ft-onként 1-1db-t) Minden 4. matrica ajándékot ér, a 10. után 2.000Ft értékű ruházati vásárlási utalványt kap mindenki, utána is 4 matricánkénti ajándék lépcsők... majd a 20. matricánál ismét 2.000Ft-ért ruházatot vehet+ 1.000Ft Vianni ajándékcsomag+ ajándék a matricagyűjtőt beküldőknek (üzletenként az első 5-5fő  5.000 Ft értékben ajándékcsomagot kap+ z első 3 fődíj sorsoláson megnyerhető (300.000Ft értékben)

Persze minden üzletünkben folyik már a matrica gyűjtés - méghozzá a vártnál is nagyobb sikerrel, de itt Kisbéren -most indult és micsoda sikerrel...!!!

Kisbér,- nagy forgalom: 700.000 a nyitónapon!!! Csak így tovább!!!

Bonyhádon Üzletházat nyitottunk (esőben is 800!)

Bonyhád központjában 200m2-es Üzletházat nyitott régi jó Partnerünk és Családtagunk a Favorit Kft 2010. június 16-án!

Partnerünk, mert már közel 10 éve kiemelt beszállítónk a háztartási és papír-írószer szegmensben, Családtagunk pedig tavaly november óta, amikor is kinyitotta első Vianni Üzletét Tolnán... Beigazolódott, hogy a koncepciónk jó, s nem kellett fél év az előkészítéssel együtt sem, hogy megnyithassa II. üzletét Bonyhád legjobb helyén...!

Az eső ellenére (katasztrófa helyzetet hirdettek több Tolna megyei település és főleg Tamási térségében) szenzációs érdeklődés fogadta az üzlet nyitás előtt cégünk vezetőségét: több mint 10 ember várakozott már negyed órával a nyitás előtt az ajtóban, ez az eső ellenére 20 fő fölé duzzadt a korai 7.30-as kezdés ellenére is... Be kellett engedni a kedves vásárlókat nyitás előtt, mert az árkád alá már nem fértek be, az eső meg szakadt.

Igyekeztünk is meghálálni bizalmukat: az első 100 vásárló ajándék csomagot kapott, emellett minden 5000Ft felett alkalmanként vásárló vevő 600Ft és 50.000Ft közti értékben azonnali ajándékban részesült!!! Az 50.000Ft-os ajándék ráadásul a közeli szenzációs ****Puchner Kastély szolgáltatásainak igénybevételére jogosít (vagy az Élménybirtok megtekintésér, mely egyedül álló élményt biztosít...!!!)

Persze az igazi szenzációt Bonyhádon is a Vianni Üzlet árai és választéka biztosítja, mely itt kiegészül egy szenzációs papír-iskolaszer-irodaszer kínálattal is!!!

A nap egyenlege: szakadó eső délelőtt, több mint 700 vásárló a nap folyamán és 800 ezret meghaladó nyitó napi forgalom... kiemelkedő azóta is az érdeklődés,- ismét beigazolódott, hogy a Vianni 200m2-en "bármekkora" költségű üzletet nyereségesen tud üzemeltetni,- "a jó hely mindent megér!"

Zalaszentgróton a központban szólt a nyitó zene-bona

Zalaszentgróton új üzemeltetővel (persze nem egészen,- mert a Keszthely-Pacsa üzletpáros mellé partnerünk "bevállalta" harmadik üzletként) nyílt meg 2010. június 09-én az új, központi helyen levő 120m2-es üzletünk.

Ünnepélyes megnyitó mellett a város lakossága egész nap ajándékokban részesült. minden gyermek ajándékot kapott, édesség kóstoltatást tartott egyik legjobb partnerünk a Hungaroimpex Kft (Midi piskóták, Póker csoki, Aloe üdítő, stb...)

Mind emellett különleges kuriózumként délelőtt térzenével kedveskedtünk a főtéren levő üzletünk előtt a város lakóinak, jó minőségű cigányzene fogadta vásárlóinkat!

AZ ELSŐ 100 VÁSÁRLÓ ÉRTÉKES AJÁNDÉK CSOMAGJA MELLETT MINDEN TERMÉKRE MINDENKI EGÉSZ NAP 10% KEDVEZMÉNYT KAPott (MÉG A HIHETETLEN EXTRA AKCIÓS ÁRAKBÓL IS!!!)


Dunaújvárosban is megújultunk!!!

Felújításra és átalakításra került 2010 áprilisában a dunaújvárosi referencia üzletünk. A tavaly év végi üzletportál cserét követően eljött az idő az üzlet belső terének megreformálására is. Klimatizált üzletünk arculata eddig is vonzotta a jó árakon minőséget kereső vásárlókat, de a megújítás óta a forgalom is tovább erősödött. Elégedettségünkre szolgál az is, hogy a vásárlók szívesen azonosulnak az átrendezett belső térrel, ez által a szokásosnál kisebb zökkenőkkel találnak rá az általuk keresett termékekre.

Fontos számunkra az is, hogy az eddigi akciós szigetként üzemelő részlegünket a sokszorosára növeltük üzletünkben, -fémjelezve azt a tényt és további törekvést, hogy a heti akciókra helyezzük a hangsúlyt.

Dunaújvárosban továbbra is várja vásárlóit a "Háztartás magyar szakértője" -a Vianni Üzlet vegyiáru háztartási szakemberekből álló kollektívája!

A megállapodásunk után a 180m2-es üzletet teljes egészében felújította, új csodás járólap, álmennyezet, világítás és fotocellás ajtó,- no meg szenzációs akciók várják március közepétől a busójárás városának lakosságát...

Ünnepélyes megnyitónkat március 22-én a Magyar Franchise Szövetség főtitkára Dr. Mandel Katalin tartotta.


Kőszegen megnyílt a legújabb koncepció üzlet típusunk a HiperAktív Diszkont, mely az ország talán legolcsóbb és mégis nívós üzlete.

Hard diszkont az árakat és a működési módot tekintve, mert akció váltás nélkül 3 hónapon keresztül folyamatos árakciót produkál -márkás és elsőáras termékek tekintetében egyaránt (sok termék esetén több darabos csomagokban)

...de nem diszkont jellegű, ha a nívóját és a kiszolgáló létszámot tekintjük, mert a Vianni Csoport minden tagja a Háztartás magyar szakértőjeként tevékenykedve az udvarias és szakszerű kiszolgálásra helyezi a hangsúlyt!!!

Nagy érdeklődés kísérte a március elsejei megnyitást- mindenki egybehangzóan dicsérte az árakat és örült annak, hogy Kőszegen (s ráadásul az egyetlen lakótelepen) ilyen szenzációs üzlet nyílt.

Csak ízelítőül a május 31-ig folyamatosan akciózott termékekből: Tchibo kávé 250g -290Ft, Domestos 750ml fert. -290FT, Ajax 750ml ált.t. -290Ft, Palmolive tusfürdő 200-250ml -270Ft... további több mint száz extra akciós termékkel várjuk kedves vásárlóinkat,- hisz' ezek fogyasztói árak!

Bonyhád, Bátaszék,Tamási, Enying, Szekszárd II., Szeged, Baja, Debrecen?-... mind  egy-egy ez évi nyitás helyszínei, a sorrend és az ütemezés már csak rajtunk múlik...

Nem csak nyitunk...gondoskodunk is -2010

A jövőben előre tervezve maximum havi 2-3 üzlet nyitására van mód, -jelenlegi érdeklődői körünk leköti ez irányú figyelmünk nagy részét, így 2010 év eleje előtt csak rendkívüli esetekben (stratégiai pontokon) helyezhető be a nyitási ütembe új érdeklődő...

A konkurencia harc felkeményedése esetén pénzügyi,-szakmai és erkölcsi segítséget nyújtunk minden tagunknak. Ezen elhatározásunk mentén újítunk meg és fel "régi" Vianni Üzleteket, indítjuk újra a "hajót"- átépített-megszépített, szakmailag feljavított és megváltoztatott üzlettérrel mindenütt, ahol a segítségünket igényli tagságunk.

Így történt ez Szombathelyen is 2010 január végén,- ahol alapjaiban változtattuk meg és helyeztük új szakmai alapokra a kereskedelmet- többek között az új kihívásokra válaszolva.

Növekedett az áru választék, megreformáltuk az árképzést, megújítottuk az értékesítési struktúrát és gyorstalpaló jellegű továbbképzést tartottunk a dolgozóknak az átalakítás során... a még nagyobb sikerek reményében!

Meg is lett a haszna: már az első hetektől jelentősen nőtt az érdeklődők és vásárlók száma, s főleg az elégedett vásárlóké, akik egy kiforrt rendszerben üzemelő profi üzletet találtak az átalakítás után...

Hasonló racionalizáláson és profil megújításon esett át két kisebb üzletünk is.  Kéthelyen és Csabrendeken az áruválaszték és árukihelyezés szakszerű módosítása történt meg. Mind két üzlet forgalom növekedéssel reagált a változtatásra.

A közel múltban..:


Szekszárdon megnyílt 2009 legnagyobbja...!!!!

December 07-én 200m2-en a város központban található Korzó Áruházban nyílt meg az idei év legnagyobb méretű és talán a legnagyobb várakozásokkal bíró Vianni Üzlete. A nagy média felhajtásnál már csak a vásárlói érdeklődés volt nagyobb, és hála Istennek majdnem 2 Millió Forint nyitó napi forgalmat hozott az új üzlet...

Persze véletlenek nincsenek! Tudatos és több mint egy hónapon keresztül zajló kitartó előkészület és üzlet arculatépítés előzte meg a nyitást, amit egy olyan kvalifikált helyi személyiséggel tettünk meg- mint franchise partnerrel- aki több franchise tevékenységet is folytat, sokféle kereskedelmi és szolgáltatási területen évtizedes múlttal tevékenykedik. Számunkra ezért is volt nagyon hízelgő már a nyitást megelőző elégedettsége, s az, hogy további Vianni Üzletek nyitásába kíván 2010-ben beruházni. Meglátjuk, de ami már biztos Szekszárdon kirobbanó siker a Vianni!!!2009-ben történt:

  • Székesfehérváron a Legnagyobb  franchise partnerünk az ANI DIVUS Kft. megnyitotta II. (160m2-es) üzletét a régi InterSpar-ral és Praktikerrel szemben a Budai u 68.szám alatt augusztus 10-én.
  • Kisbéren nyitott 06.29-én új, 70m2-es üzletünk. Dr. Udvardi Erzsébet - polgármester asszony nyitotta meg Deák Zsolt (Vianni Kft tulajdonos-ügyvezető) társaságában a vásárlók előtt. A polgármester asszony méltatta az üzletláncunk munkahely teremtését a válság ellenére, továbbá azt, hogy magyar láncként áraink és szolgáltatásunk a "multikat" verő szintjével sok ember megélhetését segítheti...
  • Mosonmagyaróváron is megújult a Vianni: 2009 június 08-án nyitotta meg újra kapuit üzletünk. Megújult választékkal hatalmas akciókkal és új tettre kész üzemeltetővel (régi jó beszállító partnerünk, most már Családtag lett...) várjuk az érdeklődőket...
  • Pápán is nagyobba költözött a Vianni!:... igaz, hogy nem messze,- csak nagyobb üzletbe. A sétálóutca frekventáltabb részén 120m2-es új,- nagyobb üzletbe költözött az eddigi 70m2-es  helyett. Június 15-én a Kossuth utca 1. szám alatt  új boltunk több száz termékes üzlet nyitási akcióval nyitotta meg kapuit a  Kedves Vásárlók előtt...
  • Veszprémben Május 11-én  a Stromfeld A. u.6. szám alatt (Jutas lakótelep) 180m2-es   új üzletet nyitottunk! Itt a Stromfeld utcai (Vezsprém II.) üzlet parkjában került megrendezésre az V. Anyósfesztivál     Bővebben>>
  • Sümegen 2009 április 06-án -hétfőn- új Vianni Üzlet nyílt
  • Ajkán 2009 március 23-án hétfőn felújítva megnyílt a Vianni Üzlet

< /   következő>> /    [címoldal]

Budapesti terjeszkedés:

A Shlecker helyén  a Lőrinc Centerben nyit  a Háztartás magyar szakértője

03.14-én a Vianni Központ üzemeltetésében 200m2-es üzletet nyitunk a volt Shlecker üzlet helyén.

Minden kedves vásárlót szeretettel és őrületes árakkal várunk a Lőrinc Centerben (XVIII. ker. Üllői u. 661.)!!! Nem csak a nyitó napon, de utána is folyamatosan hetente megújuló akciókkal várunk mindenkit, de emellett több hónapra prolongált akciókat is meghirdetünk előre, mellyel  áthidaljuk a válság miatti drágulást a legfontosabb termékek esetében...

 A nyitó napon minden vásárló apró ajándékot kap, de az 5.000 Ft feletti egyösszegű vásárlásokkal mindenki nyer: minimum  600 Ft és maximum 10.000 Ft közti ajándék csomagok nyerhetők!

Magyar Üzletlánc, márkás és olcsó termékek, hihetetlen árak! (nem kell a sárkányba mennie senkinek, mi itthon adózunk és  sok mindenben mégis olcsóbbak vagyunk...!)

Vianni: Jót olcsóbban!


Vianni ABC nyílt 03.07-én

Gógánfán (egy kevesebb mint 1.000 lakosú község Veszprém megyében) nyitott meg a legújabb Vianni ABC.

Nem csak sikerre ítélt a konstrukció, de minimális tőkebefektetéssel (kb. 2-3 Miillió Forint) megújult, felfrissült, új-szakmai alapokra került egy olyan ABC, mely a település kis mérete ellenére majdnem 300.000 Ft forgalommal nyitott újra-  velünk!

Nagy múltú 100m2 körüli vegyes élelmiszer üzlettel rendelkező új Családtagunk az élelmiszer alapcikkek beszerzési lehetőségét megtartva csatlakozott hozzánk.

Akcióink erejét és az élelmiszer kereskedelem napi jellegét ötvözve minimális plusz költséggel jelentős forgalom növekedést realizálhat, nem is beszélve arról, hogy a konkurenseknek lehetőségük sem lesz válaszra a Vianni akciók vonatkozásában.(hihetetlen, de több ellenfél is van egy ekkora településen is...)

S mindez a pár tízezer forintos havi költség növekmény mellett nem csak okos elgondolás volt, de az életben maradás elengedhetetlen eszköze is, ráadásul a kereskedelemben járatos személyként is elismerte új Partnerünk:

Vianni a háztartás magyar szakértője!


Tamásit átvettük

A Vianni Központ üzemeltetésében megújult és hatalmas lendületet vett a Tamásiban a központban elhelyezkedő üzletünk. Átmeneti pénzzavarba került Partnerünknek segítettünk azzal, hogy átvettük tőle (a teljes beüzemelés költségét átvállalva) az üzletet, melynek eleve mi voltunk a bérbeadói.

Konzekvenciaként az vonható le: a válságban nagy szükség van a megfelelő tőkésítettségre, mert kellő tőkeerő nélkül nem lehet még egy sikeres üzletlánchoz sem tartozni... (segítettünk és a jövőben is segítünk mindenkinek, aki korrekt üzleti Partnerként működik együtt velünk)


Oroszlány : megújulás 300m2-en!

Az egy éve Vianni Családtag -kiváló partnerünk- az ÁGM Kft az eddig kevesebb mint 100m2-es üzletét megháromszorozva 300m2-re bővített. Könnyen véghezvihette a bővítést, hiszen a saját tulajdonát képező üzletházban kapott nagyobb teret üzletünk.

11.22-én szakadó esőben több mint 1 Millió Forintos nyitó nappal indult újra a Vianni Center ÁGM Üzletház!

Az érdeklődés nem lanyhul,- a nagy választék és a jó árak megtették hatásukat!
 

Kapuváron a kórházzal szemben 120m2 eladóterű nívós üzletet nyitott 11.08-án kedves régi beszállító partnerünk Kiss Tamás és felesége.

A nagy sikerű nyitás annak is köszönhető, hogy évek óta közös megelégedésre -a Tomzo zokni márka gyártó-beszállítóiként- jelentős szerepet kaptak életünkben.
 

Tamásiban a Raiffeisen volt bankfiókja helyén október 25-én nyílott új,- 120m2-es netto eladóterű Vianni Üzletünk...>>
 

Szekszárdon a Park Centerben (a volt Kenguru babaüzlet helyén) 300m2-es nívós üzletet nyitottunk 2010.10.18-án.

Második üzlete nyílt e... >>
 

Szegeden megnyílt és 2010.09.20-án hétfőtől indult első akciója a 70m2-es HiperAktív Üzletetünknek...>>


Móron rá se fog ismerni az üzletünkre!...>>


Módosítás dátuma: 2016. április 21. csütörtök, 20:51
 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!