logo

tamogassuk-kozosen-a-harom-arvan-maradt-kislanyt


Már most köszönetet mondhatunk a család nevében (Galambos Gergő információi alapján):


Legfrissebb:

A 2012 aug.05-én Keszthelyen megrendezésre került 8. Országos Anyósfesztivál nemes célt is szolgált... Anyós versenyzőink, családtagjaik és a főtámogató Dynamic Sales Kft. segítsége révén 08.06-án összesen 100.000 Ft adományt tudtunk eljuttatni az árvák támogatására (célirányosan az iskoláztatásra gyűjtöttünk) Hálás köszönet minden felajánlónak!

Az eddig átutalással beérkezett támogatások a következő személyek együttérzéséről tanúskodnak:
Horváth Lajos, Kubinszky Balázs, Gál Sándor, Ignácz Antal Lászlóné, Varga Eszter, Szabó Ágnes Mária, Ládás Valentin, Vianni Üzlet Pápa, Polgár József Károly, Vianni Üzlet Dunaújváros, Vianni Üzlet Bölcske, Vianni Üzlet Bonyhád, pénztári készpénzbefizetés névtelen.
Hálás köszönet mindazoknak, akik átérzik a Család fájdalmát, s a rászoruló árvák továbbéléséhez - lakhatási és életkörülményeinek megteremtéséhez, akár a legcsekélyebb összeggel is hozzájárultak!!!
Azok segítenek, akinek hasonló esetben jól esne a mások együtt érző támogatása...
(Cégünk a Vianni Kft elsőként és azonnal nagy összegben járult hozzá a temetéshez, illetve további készpénz és áru adományt biztosított.)

Az alábbi képek a kislányokról és a nagymamáról készültek még az iskola kezdete előtt a Reneszánsz Élménybirtokon Bikalon:

A Vianni Kft és kiemelt Partnerünk a Puchner Kastélyszálló és Élménybirtok tulajdonosa Kollár László közösen megajándékozta egy feledhetetlen kétnapos nyárvégi szenzációval az Ikreket és a nagyit. Augusztus végén a Puchner Kastély által rendelkezésünkre bocsátott De Luxe lakosztályban megszállva 2 napos álomutazást töltöttünk együtt a lányokkal a reneszánsz Élménybirtok, a Puchner kastély fürdőháza és egyéb elvarázsolt helyeken.

Ez a 2 nap a maradandó élmények mellett jól szolgálta a lányok kikapcsolódását a valóság hétköznapi nehézségeiből, anyukájuk elvesztése miatti fájdalmukról egy kicsit elvonta a figyelmet...ez volt a cél, s örülünk, hogy létrejöhetett ez a fantasztikus látogatás.

A képeken a McDonald's ebédet a Puchner kastély által külön nekünk biztosított exkluzív dísztermi vacsora képei után a Mátyás király viaszszobra melletti (Koller László tulajdonossal...akinek ez úton is hálás köszönetünk a család nevében is!) fotózástól az Élménybirtokon töltött kézműves foglalkozásig egy pár fotó ízelítőként az élmények közül...

201208272995 201208283003 201208283007


Segítsünk...segítsen mindenki aki csak tud!

 

bucsuKedves győri kolleganőnk megrázó halálesetéről mindenki értesülhetett a médiából. Ő az a szegény áldozat, akit bestiálisan megfojtott egy többszörös testsúllyal és erőfölénnyel rendelkező drabális - kigyúrt férfi. (Hiába volt a többszöri rendőrségi bejelentés, hiába a látleletek... nincs törvény, aki ma Magyarországon megvédhette volna őt, akit hetekkel előtte már megfenyegetett a tettes,- sőt még a gyermekei megölését is kilátásba helyezve...) Ő az, akinek 3 iker kislány gyermeke (11 évesek) maradt árván! És ő az, aki az utolsó pillanatokig egyedül,-becsületes munkával, erőn felül küzdött gyermekeiért, hogy semmiben se szenvedjenek hiányt, (nem egyszer verték meg)pedig alkoholista férjjel megáldva nem volt egyszerű élete... A kislányoknak a nagymama és a nagy testvér (Galambos Gergő 21 éves bátyjuk) próbál segíteni, de egyikőjüknek sincs a saját megélhetésükön túli jövedelmük... szeretetükről és gondoskodásukról meggyőződtünk,- olyanok, akik méltóak arra, hogy segítséget kapjanak a nagy bajban, akik mindent megtesznek a 3 kislányért! Zsuzskánk sajnos már nem tud, -csak Odafönntről- segíteni... Nem védte meg a törvény, -gyilkosa megfosztotta őt az életétől, gyermekeit pedig az Édesanyjukon túl a nyugodt családi élettől és a létbiztonságtól is! Ha a halálát nem tudtuk megakadályozni, ha már ilyen világot élünk, ahol csak a bűnözőknek vannak jogai (és vérnek kell folyni, hogy a rendőrség tehesse a dolgát...) - legalább a gyermekeket segítsük! Még a lakhatásuk is bizonytalan... a nagymama által panzió üzemeltetési szolgálati lakásba kerültek, de a tulajdonosi ígéret ellenére most mégis fizetőssé vált a gyerekek szállása... Lakhatnának a bátyónál is, ha nem egy szobás garzont kellene 5-en megosszanak, ami miatt a Gyámügy azonnal elvinné őket...ezt pedig nem hagyjuk! Kérek minden jóérzésű Embert (függetlenül attól, hogy sorstárs e vagy sem), mindenkit, aki egy kicsit is segíteni tud, hogy vagy a győri Vianni üzletben kihelyezett adomány gyűjtőben, vagy az alább megadott bankszámla számon közvetlenül a család számlájára befolyó pénz adománnyal segítse a megélhetésüket,- iskoláztatásukat! Hálás köszönetem és a JóIsten áldása mindenkinek, aki elolvasta...mindenkinek, aki segíteni tud,- mi amit csak tudunk megtesszünk! Deák Zsolt Antal Vianni Kft tulajdonos-ügyvezető.

 

Módosítás dátuma: 2013. február 22. péntek, 14:42
 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!