logo

Rendezvények

 A jelenkezési lap letölthető >>itt!


Anyósfesztivál 2012. Keszthely


 

Az „érett nők” vállán az egész világ: anyák és munkavállalók, konyhaművészek és vállalkozók, háztartást vezetők és közéleti szereplők, vonzó nők és feleségek, nagymamák és gyakran anyósok is egyben. De leginkább és mindig igazi nők! Az Anyósfesztivál nekik, róluk szól.anyos logo 2012 mini

Az előző hét rendezvény nagy sikere után augusztus 5-én ismét megrendezi a Vianni Kft. az Országos Anyósfesztivált. Ezúttal Keszthely fogadja a páratlan kezdeményezést, amely az asszonyok tiszteletét, megbecsülését hangsúlyozza vidám forgataggal. A színes programfolyam egész napon át hömpölyög az Anyós7Próbától a Legszebb Anyós választásig, a kulturális élményektől az egészségmegőrzést szolgáló bemutatókig, vetélkedőkkel kiegészítve értékes nyereményekért. A fesztivál az egész családnak remek programokat kínál.


Gondoskodtunk arról is, hogy érdemes legyen teljes erőbedobással küzdeni:
A Keszthelyen tartandó Országos Anyósfesztiválra nevező, jól teljesítő versenyzők továbbjuthatnak a Körmenden megrendezésre kerülő (2012.08.17.-18) Nemzetközi Anyósfesztiválra, ahol további értékes nyeremények várnak a vállalkozó kedvű anyósokra.

 

Több mint   2 Millió Forint értékben (külföldi út a Szuper Anyósnak (Após sem marad idehaza), az Anyós7Próba győztese a Vianni Kupát és értékes belföldi nyaralást nyer, a Legszebb Anyós  amellett, hogy egy évig viselheti a „Legszebb Anyós” címet ruházati utalványt és egyéb értékes ajándékokat vihet haza) …de nem csak a nyertesek részesülnek nagy értékű díjazásban,- erről a „Cuccoló” versenyszámunkkal gondoskodunk…és egyben garantáljuk, hogy minden versenyző anyós (a legutolsó is) minimum 50.000 Ft értékben ajándékot kap… a legjobbak meg akár fél millióért!!!

További részletek hamarosan…
________________________________
Fogalom magyarázat:
Anyósnak tekintjük azt a 40 év feletti hölgyet, akinek tartós párkapcsolatban élő saját gyermeke van. („Fiatal” versenyzőknél születési anyakönyvi bizonylatot kérünk a gyermekekről…)

 

A jelenkezési lap letölthető >>itt!

 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!