logo

Országos Anyósfesztivál 2011

 

Anyósfesztivál 2011. Körmend Batthyány kastélypark


Az életöröm ünnepe, avagy 40 felett is kék az ég és nemcsak az anyósoknak

 Nagy s ikerrel zajlott a VII. Országos Anyósfesztivál!!! Szenzációs rendezvényt sikerült Körmenden a Vianni Kft. rendezésében és a kör mendi önkormányzat védnöksége mellett létrehoznunk. Több mint 3 Millió Ft nyeremény került kisorsolásra és átadásra a versenyző anyósoknak és a nézőknek... többek közt fő támogatónk a Spontex márka forgalmazója segítségével! A színes és élvezetes vetélkedés mellett az országos gulyás főzőverseny és az esti koncertek mellett nagy sikert aratott Európa és Magyarország Főboszorkánya is show műsorával!


A jó hangulatú, felejthetetlen Anyósfesztiválról fotók tekinthetők meg >> ITT!

 

 


 

 

Az „érett nők” vállán az egész világ: anyák és munkavállalók, konyhaművészek és vállalkozók, háztartást vezetők és közéleti szereplők, vonzó nők és feleségek, nagymamák és gyakran anyósok is egyben. De leginkább és mindig igazi nők! Az Anyósfesztivál nekik, róluk szól. Az előző hat rendezvény nagy sikere után augusztus 13-án ismét megrendezi a Vianni Kft. az Országos Anyósfesztivált. Ezúttal Körmend fogadja a páratlan kezdeményezést, amely az asszonyok tiszteletét, megbecsülését hangsúlyozza vidám forgataggal. A színes programfolyam egész napon át hömpölyög az Anyós7Próbától a Legszebb Anyós választásig sőt a Szuper Anyós cím elnyeréséig, a kulturális élményektől az egészségmegőrzést szolgáló bemutatókig. A fesztivál több ezer résztvevőnek kínál remek családi programot. A színpadon regionális és kistérségi hagyományőrző bemutatók zajlanak. A II. Országos Unoka Kupa tréfás vetélkedőkkel, vidám műsorral színesítik és teszik családivá a programot, s hogy a férjek-férfiak se maradhassanak ki: megrendezésre kerül a IV. Após Focikupa is! Természetesen a komoly ajándékok itt sem maradnak el! …de hogy még érdekfeszítőbb legyen az Após versengés Sör Virsli versennyel is kihívhatják a megbecsülést vagy a sorsot magukkal szemben!

anyos2011A fentiek mellett lesz kirakodóvásár, jósda, játszóváros és életmód programok. Bográcsgulyás főzőverseny értékes díjakért…egész nap több alkalommal ajándéksorsolás és megannyi élmény várja az érkezőket.

 

Gondoskodtunk arról is, hogy érdemes legyen teljes erőbedobással küzdeni: több mint   2 Millió Forint értékű nyeremény vár az anyósokra (külföldi út a Szuper Anyósnak (Após sem marad idehaza), az Anyós7Próba győztese a Vianni Kupát és értékes belföldi nyaralást nyer, a Legszebb Anyós  amellett, hogy egy évig viselheti a „Legszebb Anyós” címet ruházati utalványt és egyéb értékes ajándékokat vihet haza) …de nem csak a nyertesek részesülnek nagy értékű díjazásban,- erről a „Cuccoló” versenyszámunkkal gondoskodunk…és egyben garantáljuk, hogy minden versenyző anyós (a legutolsó is) minimum 30.000 Ft értékben ajándékot kap… a legjobbak meg akár fél millióért!!!

Fellépnek a környék legnívósabb produkcióit felvonultató helyi hagyomány őrzők, a Red Devils táncos lányok, Németh Unicum Lacika, Szegedi Erika Európa és Magyarország Főboszorkánya, Rajner Tibor operett énekes és Gyémánt Valentin (Apostol, Máté Péter, Gianni Morandi számokkal).

 

Az est fénypontjaként az Apostol együttes műsora következik, majd nosztalgia party Johnnyval, meglepetés sztárvendég és tűzön járás Szegedi Erikával- Európa és Magyarország Főboszorkányával…


Rendezvényünk támogatói:

Körmend Város Önkormányzata
Dynamic Sales Group Kft.
Thymos Hungária Kft.
Schoco-Bon Édességnagykereskedés Kft.
Sano Bruno Hungary Kft.
Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt.
Németh Zoltán
Sarantis Hungary Kft.
ATC Trade Zrt.
 
Támogatásukat ezúton is köszönjük!!!

 


Fogalom magyarázat:

Anyósnak tekintjük azt a 40 év feletti hölgyet, akinek tartós párkapcsolatban élő saját gyermeke van. („Fiatal” versenyzőknél születési anyakönyvi bizonylatot kérünk a gyermekekről…)

 

 

Jegyárak: (2 felnőttel a gyermekeknek 14 éves korig a belépés díjtalan) bővebben>> itt!

elővételben jegyek igényelhetők: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tájékoztatás kaphat Turi Andi Fesztivál Manager-től  tel: 06/88-423-657, 06/88-421-706

 

VII. Országos anyósfesztivál 2011 Körmend aug. 13. kapunyitás 9 óra >> programok <<Versenyszámok díjazása >> itt!

 

fotók az előző  fesztiválokról  >> itt!

 

 

Vianni DUNA TV Körmendi Anyósfesztivál bemutató videó >> itt!

 

Körmendi Anyósfesztivál programok  >> itt!

 

 
Módosítás dátuma: 2011. október 01. szombat, 20:23
 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!