logo

Az árvízkárosultak megsegítésére!

Oklevél Szendrő város Önkormányzatától! 

 

vegyiáru, olcsó vegyiáru, vegyiárú, vegyiárű, vegyi nagykerOklevél hiteles másolata.

a 2010  évi árvíz kárainak helyreállításaiban való részvételért...>>

vegyiáru, olcsó vegyiáru, vegyiárú, vegyiárű, vegyi nagyker

 

 

 

 

 

 


 


2010.07.26-08.01 internetes játékunk első nyertese (mint köszönő leveléből kiderült) egy az általunk árvízkárosultként támogatott 500 felzsőzsolcai lakó közül

 

-álljon itt köszönőlevele

-lejjebb részletesen szólunk az árvízkárosultak megsegítéséről

 

Tisztelt Deák Zsolt Antal úr!

Nagyon örülök a hírnek, hogy a heti nyertes én vagyok.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Felsőzsolcán élek.
Sajnos megyénkbenyertesn nincs Vianni üzlet. Remélem, mielőbb lesz üzletük a megyénkben, vagy Miskolcon, mert a honlap alapján kitűnő akcióik és árukészletük van.

Önökről akkor szereztem tudomást, amikor Felsőzsolcán a segélyadományukat átvettem. Ekkor megnéztem a honlapjukat, s vettem a bátorságot, hogy megfejtsem heti rejtvényüket.

Amint írtam is, hogy Felsőzsolcán élek, nyugdíjas árvízkárosult vagyok. A lakóházamban közel egy héten keresztül 70 cm-es víz volt. Bútoraink, berendezéseink megsemmisültek.
A segélyek kiosztásakor kaptam az Önök segélycsomagját.
Hálásan köszönöm.
Külön megköszöntem az Együtt Felsőzsolcáért Egyesületnek is, akik tudomásom szerint a segélycsomagjaik elosztásánál közreműködtek. A fényképet is tőlük kaptam meg, amelyet most mellékelek.
A fényképen a jobb oldali, kék pulóveres, kék farmernadrágos személy én vagyok.

Szívélyes üdvözlettel:

Farkas Pál Lajos
 

2010/7/31
Tisztelt Farkas Úr!
Ön nyerte az e heti Vianni ajándék csomagot helyes válaszával! Köszönjük megtisztelő figyelmét és hogy részt vett játékunkban!
Kérjük jelezze, hogy mely Vianni Üzletben tudja átvenni az ajándékát! (a honlapunkon tájékozódhat az üzleteink elhelyezkedéséről)
Üdvözlettel:
Deák Zsolt Antal
Vianni Kft
tulajdonos-ügyvezető

 


 

 

A Vianni Család (több mint 3 millió forintos) összefogása az árvízkárosultak megsegítésére!


Az adomány gyűjtése lezárult és büszkén elmondhatjuk, hogy a Vianni Család hozzájárulásával sikerült összességében fogyasztói áron több mint 3 Millió Ft  értékben tisztítószer-élelmiszer adományt összegyűjtenünk.

Karitatív hozzájárulásáért kiemelt köszönet illeti a Vianni Üzletláncon belül az ANI Divus Kft-t (5 üzlete után 150.000 Ft) és az SBC Kft-t (3 üzlet -90.000 Ft), a Favorit Kft-t, a Horváth Sport Kft-t és a Dekila Kft-t. Érdekes módon a "kicsik"  mozdultak meg először, ezen belül is külön köszönet illeti Rádics Ferencet, Rosti Lászlónét, Horváth Zsoltot, WA-Mór Kft-t, ÁGM Kft-t, Szabadiné Plézer Erzsébetet, Berke Ernőnét, Kovács Osztkárnét, Zsigmond Istvánt. Szinte minden Vianni Családtag hozzájárult az eredményünkhöz beszerzési áron összesen majdnem  500.000 Ft értékben.
Büszkén jelenthetjük, hogy nem csak mi (a Vianni Család), hanem felkérésünk nyomán a Satina Kft. (a Dalma termékek forgalmazója) (200.000 Ft kedvezményt adva a megrendelésünkhöz!) kiemelkedő mértékben járult hozzá az adományunkhoz.

Szintén kiemelt köszönet illeti a Hár-man Kft-t (a Vianni Üzletlánc GLS-es szállítmányozó partnere), aki a 18 raklapos teherautót+pótkocsit bocsátotta az adomány lesarviz_felsozsolcazállításához a rendelkezésünkre. Beszállítóként támogatást kaptunk még a Chio-tól, a Tatker Kft-től, a VértesChemtől, Well Done-tól, Favorit Kft-től, Enger Kft-től,  és a Hungaro-Impex-től. Mindannyiójuknak ezúton is köszönet. 

A fennmaradó több mint 2 milliós nagyságrendű érték különbözetet a csomagok létrejöttéhez a Vianni Kft. és a Vianni Kft. és SBC Kft által üzemeltetett saját üzletek biztosították. 

Az adomarviz_felsozsolca_1ány két egyenlő részre osztva 500-500 csomag formájában jut el 07.02-án általunk a felsőzsolcai és szendrői rászorulókhoz.
Mind emellett a 6. Országos Anyósfesztivál keretei közt július 03-án szombaton Polgáron az Archeoparkban Szendrő polgármesterének átadtuk a Vianni Kft adomá nyaként felajánlott készpénz hozzájárulást is az újjáépítéshez. (A rendezvény során még gyűjtöttünk és árvereztünk is a nemes cél érdekében)

Ki kisebb, ki nagyobb mértékben, de mind az,- aki hozzájárult akciónk sikeréhez -meggyőződésből és érdektől mentesen tette, s ezen cselekedetéért minden támogatónak hálás köszönetünk a bajba jutottak nevében is... fontos volt számunkra, hogy bár nem vagyunk érintettek, (de ennek csak örülni lehet) pont ezért örömmel adjunk abból amink van,- azoknak, akiknek semmijük sem maradt...

 A júniusban meghírdetett Vianni gyűjtőakció:

 

/a neheze csak most jön.../

Vannak akiknek mindenüket elvitte a víz... sokaknak még most is az ár uralja otthonát, de az igazi megmérettetés még csak most következik! Mi ebben kívántuk segíteni, s ez közel 3,5 Millió Forint értékben sikerült is...

A védekezés során mindenki -aki tehette -nagy erőfeszítések árán helytállt... de most a hétköznapok erőfeszítései következnek,- helytállni és talpon maradni a baj után! Ez lesz az igazi kihívás, ehhez kell a nagy lelki erő és főleg a sok támogatás, hogy szembenézve a veszteségekkel vissza juthassanak az érintett családok az árvíz előtti hétköznapi életükhöz. Mi nem tudtunk ott lenni a védekezés során, mi nem fogunk tudni jelen lenni a fertőtlenítések, szivattyúzások és helyreállítások folyamán sem ,- valljuk be őszintén. ... de az amit a Vianni Család nyújtani tud, ami tőlünk telik tegyük meg!!!  Mi segíteni tudunk a rájuk váró nehéz feladatokban- hozzájárulásunkkal! Olcsó, de hasznos termékekből állítottuk össze a Vianni segély csomagot, hogy minél több családnak juthasson belőle...!!!  A célunk minimum 1000 család tisztítószer-háztartási-és élelmiszer csomaggal történő ellátása...plusz a Vianni Család által felkínált adomány mértékével megegyező pénzösszeg célba juttatása a legrászorultabbaknak!

Nem kívánunk a vásárlóktól az árvízkárosultaknak pénzt gyűjteni. Visszás érzés lenne az esetleges bizalmatlansággal találkozni, s a jó szándékért gyanakvást vagy negatív megjegyzéseket kapni! Mi másképp fogunk segíteni: saját magunk (a Vianni Család) adjuk össze -minden tagunk erejéhez mérten kivéve a nemes célból a részét- amennyit tudunk, a Vianni Kft mellé teszi pénzben a fentiek szerint amennyire a tagság ezzel a gyűjtéssel "felhatalmazza"de ezen felül júliustól szeptemberig, ha Vianni márkájú terméket teszünk akcióban meg fogjuk jelölni, hogy az ebből történő vásárlás révén a vevők mennyivel tudnak hozzájárulni gyűjtésünkhöz (tehát minden Vianni márkatermék ára segítséget is jelent majd a rászorulók számára... Előre is köszönjük mindenkinek!

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 26. hétfő, 14:19
 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!