logo

Bocikatica Adatvédelem

Adatvédelem


A Játékos személyes adatokkal kapcsolatos adatszolgáltatása mindenkor önkéntes. A Nyereményjátékban résztvevők tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail cím) ellenszolgáltatás nélkül a Szervező a Nyereményjáték lebonyolítása illetve további saját marketing, reklám tevékenysége (saját célra, közvetlen üzletszerzési, tájékoztatási és piackutatási) céljából nyilvántartásba vegye, felhasználja, információt, hírlevelet vagy kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre. A Nyertes hozzájárul, hogy adatait a Számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján a Nyeremény átadásától számított 8 évig a nyilvántartásában - rögzítse, kezelje.
A Nyertes egyben hozzájárul ahhoz, hogy neve és településének megnevezése a www.vianni.hu nyereményjáték oldalán nyilvánosságra kerüljön.
A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik, és bármikor lehetőséget biztosít a Résztvevőnek arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését, helyesbítését vagy zárolását az alábbi e-mail címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos további jogait és jogorvoslati lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza.

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 20. péntek, 20:48
 

Copyright (C) 1997-2011Vianni a Magyar Drogéria Drogéria Minden Jog Fenntartva!